Galerii! Tuuli-Ann Freienthal teeb TV3s saatejuhidebüüdi: kavatsen kõiki oma hea tujuga nakatada

uudised.ee

TV3 „Suvise Duubli“ saatejuhina astub täna esmakordselt vaatajate ette seni reporteritööd teinud Tuuli-Ann Freienthal, kes lubab kõiki oma hea tujuga nakatada.  

„Olen uue saatejuhiameti üle pööraselt õnnelik ja selle võimaluse eest tänulik ning kavatsen kohe kindlasti nii täna kui ka tulevikus „Suvist Duublit“ juhtides kõiki oma hea tujuga nakatada!“ on elevil Tuuli-Ann, kes on tuntud rõõmsa meele, positiivse ellusuhtumise ja särtsakuse poolest. Pelgalt Tuuli-Anni energiline hommikutervitus lükkab kogu teletoimetuse päeva hoogsalt käima. „Tavaliselt hõikan tööle jõudes juba uksel: „Tsauuu, armsad!“, mille peale on küsitud, mitu kohvi mul siis juba ära joodud on,“ muigab Tuuli-Ann, lubades, et täna jagub tal rõõmukilkeid kindlasti lausa õhtuni.

„Suvise Duubli“ tänasesse saatesse tuleb külla värske hiti avaldanud Inga Tislar ja muu põneva hulgas jagatakse ka nippe aiandushuviistele ning saab selgeks, kui glamuurset elu elavad Eesti koerad. 

 „Suvine Duubel“ Tuuli-Ann Freienthali juhtimisel alustab TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad