Liis Lusmägi: ma loodan, et skandaalsemad asjad ootavad mind veel ees

uudised.ee

"Duubli" saatejuht ja kauaaegne Star FMi raadiohääl Liis Lusmägi tunnistas intervjuus Anu Saagimile, et olenemata oma suurest kogemustepagasist meedia valdkonnas, siis päris kõiki teemasid ta eetris lahata ei tahaks. 

Liisi sõnul ei võtaks ta tele nimel kunagi paljaks, küll aga pritsiks šampanjat! "Mingid teemad siiski on, millest ei taha rääkida. Ma tahan, et inimestel oleks sellest kasu, et ta helistab pärast saadet oma sõbrannale või läheb koju või läheb järgmisel päeval tööle ja räägib: „Kas sa tead, mida ma raadiost/telesaatest kuulsin?!“ ja räägib selle loo edasi. Vot siis ma tunnen, et olen teinud õiget asja. See ongi minu eesmärk," räägib Lusmägi.

Teravate küsimuste ja ebamugavate teemade osas ütleb telenägu nii palju, et selles vallas peab ta end igavaks ja neid näiteid ei ole palju. Küll aga loodab ta, et skandaalsemad asjad on veel ees.

Refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad