„Sadamalinna saladus“ rõõmustab vaatajaid „Kirgede tormi“ suvepuhkuse ajal

uudised.ee

TV3 armastatud argipäevaseriaal „Kirgede torm“ siirdub nädala pärast traditsioonilisele suvepuhkusele. Vaatajate rõõmuks jõuab eetrisse aga täiesti uus Prantsusmaa telelugu „Sadamalinna saladus“.

Igal suvel on „Kirgede torm“ pausile läinud, et siis sügishooajal naasta ja nii on see ka tänavu. „Kirgede torm“ jätkub taas sügisel ning siis juba uute üllatustega.

Suvekuudel jõuab TV3 argipäevadesse aga täiesti uus ja samuti väga köitev 2017.aastal Prantsusmaal loodud seriaal „Sadamalinna saladus“ (Demain nous appartient). Seda vändatakse Prantsusmaal jätkuvalt, sest see on pälvinud ülisooja vastuvõtu ning korduvalt vaatajate lemmikuks valitud.

Populaarset seriaali armastatakse tänu põnevale sündmustikule, andekatele näitlejatele ning Prantsusmaa lõunaranniku Sète´i ilusa sadamalinna võluvatele võttepaikadele. Vaatajad haaratakse väikelinna perede ja elanike argipäevaellu, mis on täis kauneid armastuslugusid, imelist sõprust, imetlusväärseid peresuhteid, kuid ka keelatud kirge, ohtralt draamat, perekondade vastasseisu, reetmist ja intriige.

„Sadamalinna saladus“ on TV3s alates 19.juunist.

Kommentaarid puuduvad