Baltikumi suurim voogedastusplatvorm Go3 jõudis 130 tuhande maksva kliendini

uudised.ee

Baltikumi suurim veebitelevisiooni platvorm Go3 teatab, et jõudis vähem kui 6 kuuga pärast käivitumist 130 000 maksva kliendini. Muljetavaldava numbrini jõuti juuni alguses, mis tähendab voogedastusplatvormi jaoks väga kiiret kasvu. Iga nädal lisandub järgmise generatsiooni voogedastusplatvormiga ligikaudu 5000 uut vaatajat.

2020. aasta esimene kvartal nägi 15% tõusu platvormil veedetud ajas ja 25% tõusu tellijate arvus, mida kiirendas veelgi COVID-19 eriolukord. COVID-19 karantiiniperioodi ajal saavutati ajaloo suurimad kasutusnumbrid kuu, nädala ja päeva arvestuses, mis kinnitab, et kliendid eelistavad aina rohkem veebitelevisiooni.

TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting: “Selle verstapostini ennetähtaegselt jõudmine on kinnitus meie lähenemisele, mis põhineb kolmel osal: panustamine kohalikku sisusse, oma klassi parim tehnoloogia ja tihe koostöö telekommunikatsioonipartneritest edasimüüjatega.”

Jan Wykrytowicz, TV3 Grupi Baltikumi tasulise TV tegevjuht: “Pingutasime rohkem kui aasta, et viia omavahel kokku uusim kasutajasõbralik tehnoloogia ning parim kohalik ja rahvusvaheline sisu. Me mõistame, et tänapäeva klient soovib täielikku kontrolli selle üle, mida ja millal ta vaatab. Erinevalt vanadest aegadest on nüüd meediaettevõtete ülesanne sobituda kliendi graafikuga. Seda läbi digitaliseerumise ja mitmel seadmel kasutatava mittelineaarse vaatajakogemuse pakkumise. Go3 esimese originaalsarja “Jõugusõjad” edu avas uusi võimalusi ka kohalikule loovtööstusele.”

20. aprillil linastus Go3 platvormil edukalt esimene Go3 originaalsari “Jõugusõjad: püütonid”. Sari on inspireeritud tõestisündinud lugudest 90ndate Leedus ja oli seal maikuu vaadatuim teos.

Go3 on saadaval iOS ja Android operatsioonisüsteemiga nutitelefonidel ja tahvelarvutitel, veebibrauseriga aadressil Go3.tv, uuemates Samsungi ja LG nutitelerites ning telerites ja teistes Android TV operatsioonisüsteemiga seadmetes. Go3 sisu saab teleriekraanil mängida ka Chromecasti abiga.

Go3 pakub uusimaid Hollywoodi kassahitte, välismaa sarju ja tähtsamaid kohalikke teoseid Eestis, Lätis ja Leedus. Praegu on platvormil üle 1000 filmi ja sarja. Samuti on Go3 koduks parimatele spordiülekannetele nagu NBA, Euroliiga, EuroCup, UEFA Meistrite ja Euroopa liigad, Inglise kõrgliiga, KHL jäähoki, ATP Tennis, MotoGP, äsja lisandunud UFC vabavõitlus ja teised.

Kommentaarid puuduvad