Täna
11. aug
17...22
9...17
Homme
12. aug
17...22
8...16

TV3

Supervõimalus kodu soetada: „Naabrist parema“ saunamaja, peresuvila ja hyggepesa on müügis!

15:54 17. juuni 2020
Autor: uudised.ee

TV3 sarjas „Naabrist parem“ esmakordselt valminud konteinermajadest on peremehe ootel kolm stiilset kodu – saunamaja, peresuvila ja hyggepesa. Tegemist on suurepärase võimalusega endale täiesti uus maja soetada.

Esmakordselt sarja „Naabrist parem“ ajaloos ehitati konteinermajadest kodusid ning esmakordselt avaneb võimalus endale just sarjas nähtud maja soetada. Peremehe ootel on kolm erilist konteinermaja: Urmase ja Aare uhke kahekordne välitrepiga saunamaja, Kristjani ja Marleeni helgelt õdus hygge-stiilis pesa ning Käthlini ja Käthriini majakesed, mis on sobilikud mõnusaks peresuvilaks.

Kohe saabuvale suvele mõeldes tasub mainimist, et sarjas valminud majad sobivad imeliselt suvekodudeks, sest need on mugavad, kvaliteetsed ja praktilised ning need saab püsti panna soovitud kohta.

LISAINFO MAJADE KOHTA: https://tv3.ee/saade/naabrist-parem/naabrite-konteinerid-on-muugis/


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!