Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Täna alustab TV3s uus kirglik argipäevaseriaal „Sadamalinna saladus“  

Foto: TV3
14:45 19. juuni 2020

Tänasest on TV3 vaatajate südameid võlumas täiesti uus Prantsusmaa suhteseriaal „Sadamalinna saladus“.

„Sadamalinna saladus“ (Demain nous appartient) on 2017.aastal Prantsusmaal loodud seriaal, mida filmitakse seal jätkuvalt, sest see on pälvinud ülihea vastuvõtu ning korduvalt vaatajate lemmikuks valitud.

Populaarset seriaali armastatakse tänu põnevale sündmustikule, andekatele näitlejatele ning Prantsusmaa lõunaranniku Sète´i ilusa sadamalinna võluvatele võttepaikadele. Vaatajad haaratakse väikelinna perede ja elanike argipäevaellu, mis on täis kauneid armastuslugusid, imelist sõprust, imetlusväärseid peresuhteid, kuid ka keelatud kirge, ohtralt draamat, perekondade vastasseisu, reetmist ja intriige.

„Sadamalinna saladus“ saadab traditsioonilisele suvepuhkusele sarja „Kirgede torm“, mis naaseb taas sügisel ja siis juba uute üllatustega. Ka uue teleloo taustahääl on „Kirgede tormist“ tuttav Priit Hummel.

Uus argipäevaseriaal „Sadamalinna saladus“ alustab TV3s täna kell 16.55.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!