Star FM kutsub homme Jaanijooksule ja annab kingikoti võitmiseks vihje!

uudised.ee

Homme toimub jaanipäeva ametlikus raadiojaamas Star FM traditsiooniline Jaanijooks, kus kogu Eestimaa saab osaleda, et Jaane ja Jaanikaid otsida. Star FM saatejuht Allan Roosileht poetab otsijatele uhke jaanikorvi leidmiseks ka ühe vihje!

 Raadiojaam Star FM korraldas esimese Jaanijooksu 2005.aastal ning nõnda on homne Jaanide ja Jaanikate otsimine eriliselt juubelihõnguline, sest toimub juba 15.korda! Star FMs algab Jaanijooksu 5-tunnine saade kell 10 ning stuudios on kogu lustlikku melu juhtimas Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu.

„Jaane ja Jaanikaid on üle terve Eestimaa peidus kümme ning tähesadu on silmipimestav - värvikatest meediategelastest tuntud esinejateni,“ vihjab Allan Roosileht, kelle sõnul on Jaanijooksu saate juhtimine ka tegijatele endile puhas rõõm, sest otsesaate ajal juhtub alati midagi, mis võtab kilkama nii eetris kui ka sellest väljaspool. „Näiteks Liis Lemsalu on olnud tunnistajaks Kakumäe põldudel peetud autovõidusõidule; liinilt on maha pööranud autobusse; järvelt paadi püüdmiseks on kõrvale heidetud riided ja karastavasse vette karatud. Kas sel aastal karu käppa ka surutakse, selgub homme – muide, esimene vihje on sellega antud! Igal juhul tuleb üle terve Eestimaa laiali pudenenud Jaanid ja Jaanikad üles leida!“ räägib Roosileht.

Star FM suure 15. Jaanijooksu auhinnad on uhked. Saaremaa Lihatööstus paneb jaanikorvi köige grillimad suvetooted, sest koos grillmeistri Enn Tobrelutsuga valmisid maitsvad ja põnevad suvelihad - kanast pardini ja lambast veiseni. Santa Marialt on jaanikorvis hõrgutavaid ameerikapäraseid BBQ-kastmeid. Lisaks on korvis Santa Maria minitortillasid ja erinevaid marinaade. Kuna jaaniaega tasub nautida alkovabalt, on jaanikorvis janu kustutamiseks alkoholivaba õlle GO. 

Raadiojaama Star FM suur 15. Jaanijooks algab homme, 22. juunil kell 10.

Kommentaarid puuduvad