Pühajärve Beach Party raju peomöllu meenutavad Sal-Saller, Toome, Mattisen ja teised muusikud!

uudised.ee

Seekordne reedene TV3 „Hitikaart“ on inspireeritud Smilersi supehitist "Mina, Pets, Margus ja Priit", mille tuules meenutatakse kunagist legendaarset Pühajärve Beach Partyt,

„Hitikaardi“ autor ja juht Taavi Libe kutsub pööraste 90ndate armastatuimat suvepidu Beach Partyt meenutama tuntud muusikud. „See oli Eesti artistidele võimalus esineda festivalil, mis korralduse poolest ei jäänud välismaistele sugugi alla. Mõistagi kuulusid Beach Party juurde ka erakordselt raju pidu ja kuumad bikiinides tüdrukud,“ räägib Taavi Libe. Põlvini mudas möllavat publikut ja lõbusaid juhtumisi meenutavad Hendrik Sal-Saller, Koit Toome, Mihkel Mattisen jt. Muu värvika hulgas on ka ootamatuid seiku: „Näiteks kõndisin rahva hulgas ringi ja keegi pani mulle lihtsalt vastu lõugu,“ pajatab Mihkel Mattisen.

Reedene erisaade „Suvine Duubel: hitikaart“ on TV3s homme kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad