Kas Bayer võtab laupäeval Bayernilt DFB-Pokali tiitli?

uudised.ee

Müncheni Bayern üritab sel laupäeval võita hooaja teise tiitli. DFB-Pokali finaalis katsutakse rammu Leverkuseni Bayeriga. Põnevat kohtumist kannab üle TV3 Sport.

Bayern võitis hiljuti Saksamaa meistrivõistlused – Bundesliga. Eelmisel aastal võitis Bayern DFB-Pokali finaalis Leipzigi jalgpallureid 3-0.

Bayer üritab saada magusa lohutuse – eelmisel nädalavahetusel ei suutnud nad Saksamaa meistrivõistlustel viiendast kohast kõrgemale tõusta ja ei pääse seega UEFA Meistrite liigasse.

Kahe punktiga jäädi alla neljanda koha saanud Mönchengladbachi Borussiale.

Leverkuseni klubi on Saksamaa jalgpalli karikasarja võitnud vaid korra – 1993. aastal. Bayern on seda suutnud rekordilised 19 korda. Bayeri jaoks on see neljas kord finaalis mängida, Bayerni jaoks 24.

DFB-Pokali finaalis kohtumine on nende klubide jaoks esmakordne. Karikasarja varasemates voorudes on nad omavahel mänginud kolmel korral - 2009, 2015 ja 2019. Kahel korral oli tugevam München ja korra Leverkusen.

Selle hooaja poolfinaaliides sundis Bayern 2-0 alistuma Frankfurdi Eintrachti ja Bayer ei andnud 3-0 lõppenud mängus võimalust Saksamaa tugevuselt neljandas liigas mängivale Saarbrückenile.

Bundesligas kohtudes vahetasid Bayer ja Bayern omavahel hoope. Võõrsil võitis Bayer 2:1 ja Bayern 4: 2. Viimase nelja omavahelise Bundesliga mängu arvestuses on mõlemal 2 võitu.

Põnevat Saksamaa jalgpalli karikasarja finaali näeb 4. juulil kell 20:50 otseülekandena kanalilt TV3 Sport ja voogedastusteenuses go3.tv.

Kommentaarid puuduvad