Liis Lusmägi sai rallimehe kaardilugejana elu jubedaima kogemuse!

uudised.ee

End rallimehe Ranno Bundseni kaardilugejana proovile pannud TV3 „Suvise Duubli“ juht Liis Lusmägi tunnistab, et tegemist oli ta elu jubedaima kogemusega.

„See oli tõesti mu elu kõige jubedam kogemus,“ kinnitab Liis, kes enne läinud laupäeval Otepääl tehtud sõitu arvas, et saab suurte kiirusega kenasti hakkama. „Reaalsus oli see, et pigistasin silmad kinni, kiljusin ja sõidu lõpus suutsin öelda vaid: „Appi, emme!“, mis on minu puhul täiesti enneolematu,“ kirjeldab Liis muiates. „Kõige rohkem kohutasid kitsad teed, mis tekitasid tunde, et kohe sõidame rajalt välja. See oli tõesti hirmus, mida omakorda tõestab ka asjaolu, et hammustasin sõidu ajal keelde, kuid sellest, et suus on vere maitse, sain aru alles autost väljudes.“

Katsesõit toimus Tehvandi Spordikeskuse kinnisel rajal, kus tavaliselt näeb suusatajaid, kuid seal peetakse ka Rahvasprindi etappe rallis. Mitsubishi Lancer Evolution 8 roolis olnud Ranno Bundsen on korduvalt erinevaid rallisid võitnud, olles A1M Motorsport rallitiimi esindaja N-rühma autode divisjonis.

Tervet haaravat rallilugu näeb juba tänaõhtuses „Suvises Duublis“ kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad