Esmakordselt jõuab Eestisse maailmakuulus muusikaprojekt!

uudised.ee

Raadiojaam Power Hit Radio alustab suurejoonelise muusikaprojektiga Power Hit Radio LIVE, tuues esmakordselt Eestisse kogu maailmas populaarseks saanud „a colors show“- lahenduse.

Power Hit Radio LIVE toob kokku Eesti tuntuimad artistid, kes esitavad selle suve kõige populaarsemaid hittlugusid LIVE-versioonis selleks loodud spetsiaalses stuudios. Esimesena teevad oma hittidele LIVE-videod Reket, Liis Lemsalu, Avoid Dave, Elina Born, villemdrillem ja 5MIINUST. 

Universal Music Eesti turundusjuht Leen Kadakas hindab Power Hit Radio uut ettevõtmist kõrgelt: ”Power Hit Radio väärib suurt tunnustust Eesti muusika toetamise eest ja eriti tore, et koostöös 3Grupiga saavad Universal Musicu hetke kõige populaarsemad lood lahedad LIVE-versioonid.” Leen Kadaka kinnitusel on mujal maailmas tavaline, et suured meediagrupid populaarsete artistide lugudele oma versioone teevad ning viimane aeg oli selline projekt ka kohalikul turul ellu kutsuda. 

Power Hit Radio LIVE näol on tegemist spetsiaalses stuudios green screeni taustal salvestatud unikaalsete LIVE-esitustega, mida videolahenduses ilmestab Power Hit Radio tunnusgraafika ja stiililahendus. Power Hit Radio LIVE esmaesitlus toimub 20.juulil kell 19.30 TV3 saates ''Suvine Duubel'', kus esimese LIVE-video on välja andnud Reket ''magad vä?'' feat. Liis Lemsalu, Avoid Dave. 

”Kõik need artistid on tänavuse Eesti suve absoluutsed digikanalite ja kohalike raadiote troonijad ning loodame väga, et sügisel saame juba uute esinejate ja lugudega jätkata,” märgib Leen Kadakas. 

Juba täna õhtul näeb Power Hit Radio LIVE ettevalmistuste melu kell 19.30 algavas TV3 „Suvises Duublis“.

Kommentaarid puuduvad