Galerii! Liis Lusmägi ja Jürgen Pärnsalu sattusid paradiisisaarele

uudised.ee

TV3 saatejuhid Liis Lusmägi ja Jürgen Pärnsalu sattusid imelisele paradiisisaarele ja teevad sealt tänasesse „Suvisesse Duublisse“ meeleoluka reportaaži – nimelt käisid nad Hiiumaal!

Hiiumaa on Jürgeni kodusaar ning tänu sellele saab saare elust osa kohaliku pilgu läbi. „Usun, et vaatajad saavad koos meiega piiluda kohtadesse, kus nad varem pole ehk käinud. Näeb nii eksootikat kui ka traditsioonilist Hiiumaad,“ selgitas Jürgen.

„Jürgen on alati rääkinud, et tema kodusaar on paradiis, kuhu pageda, kui töötamisest on akud tühjad ning hing igatseb vaikuse järele. Ja seda kõike oli kohapeal tunda,“ kinnitab Liis Lusmägi. „See, mis mind kõige enam üllatas, on pliiatssirged Hiiumaa metsade männipuud ja muidugi poleks osanud arvata, et Hiiumaal on olemas Eesti oma Provence!“ ütleb ta.

Liis ja Jürgen imetlevad Lavendlitalu võlusid, tõttavad appi kaasaegse palkmaja ehitusele ning uurivad villavabrikus, kuidas vill lamba seljast lõngaks saab. „Kohtusime metsas ka loomaga, keda me kumbki varem nii lähedalt polnud näinud,“ annab Liis veel ühe põneva vihje.

 Hiiumaa elamusi ja üllatusi tulvil „Suvine Duubel“ on TV3s täna kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad