Täna
24. sept
17...22
8...15
Homme
25. sept
16...21
10...16

Meelelahutus

„Maskis laulja“ üllatab täiesti uue erisaatega!

Foto: Pressimaterjal/TV3
12:19 13. august 2020
Autor: uudised.ee

TV3 sügise suurshow „Maskis laulja“ teisel hooajal rõõmustab vaatajaid veel üks lisaüllatus - nimelt jõuavad eetrisse uued erisaated „Maski taga“.

Iganädalane uus erisaade „Maski taga“ paljastab, kuidas Eesti vaadatuim teleshow „Maskis laulja“ pühapäevaõhtuti vaatajateni jõuab. Põnevust ja üllatusi pakuvad eksklusiivsed kaadrid lava tagant ning põhjalikumalt tutvustatakse inimest, kes saate lõpus maski langetas ja oma isiku paljastas.

„Maskis laulja“ produtsent Kaupo Karelson kinnitas tänases Star FM Hommikuprogrammis, et erisaade „Maski taga“ on tõepoolest üks üllatustest, mis rahvast sügisel ootab. „Avahooajal tajusime seda, et kui maskeeritud osaleja on nädalate ja kuudega rahvale armsaks saanud ja lõpuks maski langetab, sooviks vaatajad tema põnevast teekonnast rohkem teada. Nii mõte erisaatest sündiski,“ selgitas Karelson.

Näiteks uuritakse „Maski taga“ saates, kui eriline väljakutse on show´s kaasa lüüa; kas osalemise saladust on keeruline hoida; mida põnevat saateks valmistudes juhtub; mis peitus kuuldud vihjete taga; miks langetasid detektiivid just sellise otsuse? jms.

Ettevalmistused uueks „Maskis laulja“ hooajaks on täies hoos ning juba on esimesele salvestusele oodatud ka stuudiopublik. Piletid on saadaval Piletilevis:

https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/mitmesugust/maskis-laulja-salvestus-71965/

„Maskis laulja“ ja „Maski taga“ alustavad TV3s oktoobrikuus.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Laili 19:36 13. august 2020
Mis nädalapäeval algab maskis laulja. Kas ikka pühapäeviti.