Homme
28. sept
14...19
8...14
Ülehomme
29. sept
14...17
7...14

Meelelahutus

Taavi Libe alustab uue saatega „Märgatud Eestis“!

14:36 14. august 2020
Autor: uudised.ee

Taavi Libe alustab TV3 sügisesel telehooajal uue meeleoluka reportaažide saatega "Märgatud Eestis".

„Uus saade „Märgatud Eestis“ annab võimaluse küünarnukkideni kaevuda Eesti elu traagilisusse ja koomilisusse. Mõte taolist saadet teha sündiski tänu sellele, et Eestis on tohutult palju põnevaid persoone, sündmusi ja paradokse, mis ei pruugi mahtuda tõsise uudistesaate või glamuurse stuudiosaate konteksti, ent mis väärivad kajastamist,“ selgitab saate autor ja juht Taavi Libe.

Vaataja saab telekohtumistele kaasa elada-tunda-mõelda-naerda ja vast pisaragi poetada. Haaravaid lugusid on palju, sest elu ise kogu oma hiilguses ja viletsuses pakub ainukordselt nauditavat vaatemängu. „Ma pole kunagi olnud seda meelt, et meie pisikesel kodumaal on mitu erinevat Eestit, aga see, millist elu elatakse pealinnast vähem kui 100 kilomeetri kaugusel, on ikka hoopis midagi muud sellest, mida elatakse Tallinnas. Nende inimestega kohtumine ja nendega tutvumine mõjub värskendavalt,“ selgitab Libe.

Just päris-elu ja päris-inimestega kohtumised teevad „Märgatud Eestis“ saatest tõeliselt värskendava uue teleüllataja. Taavi Libe sõnul sünnib selline saade vaatajate abiga: „Kui olete Eestimaal märganud midagi või kedagi, kes vääriks esiletõstmist ja teistelegi tutvustamist, siis kirjutage meiliaadressile: margatudeestis@tv3.ee!“

 

„Märgatud Eestis“ alustab TV3s juba sügishooajal.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!