Ott Tänaku filmi suur teleesilinastus on juba sel pühapäeval TV3s!

uudised.ee

Eesti kõige edukam dokumentaalfilm „Ott Tänak - The Movie“ teleesilinastub TV3s juba ülehomme õhtul.

2019. aastal valminud Eesti kõigi aegade edukaim dokumentaalfilm portreteerib meedia jaoks üht kättesaamatumat tippsportlast - Eesti rallisõitjat Ott Tänakut ning jälgib ühe hooaja jooksul tema püüdlusi võita WRC maailmameistritiitel ja samal ajal kohaneda uue autoga uues meeskonnas.

Filmimeeskond püsis maailma eri paigus Oti kannul terve 2018. aasta hooaja, olles kaadri taga tunnistajaks nii kriitilistele hetkedele kui ka võidurõõmule. Tõusude ja mõõnadega, etapist etapini rullub paralleelselt lahti ka inimlik lugu, kuidas Euroopa kirdenurga väikesaare põikpäine poiss murdis end käänulise teekonna kiuste rallimaailma eliiti.

2019.aastal valminud filmi "Ott Tänak - The Movie" käis kinodes vaatamas peaaegu 97 000 inimest, tehes sellest Eesti kõigi aegade edukaima dokumentaalfilmi. Rahva huvi Oti vastu näitas ka filmi esilinastus, kui tuhanded inimesed kogunesid tänavatele vaatama, kuidas Ott Tänak ja Martin Järveoja sõitsid Toyota Yaris WRC-ga kinno Cinamon Kosmos Imax.  Turundajate Liit tunnistas esilinastuse kui aasta parima promotsiooniürituse tänavu Kuldmuna vääriliseks.

„Ott Tänak -The Movie“ jaoks salvestatud üle 150 tunnist materjalist jäi alles veel tohutul hulgal eksklusiivset sisu, mida keegi näinud ei ole ja nii valmib sellest 5-osaline sari „Ott Tänak – The Movie: seriaal“. Sari, mis avab maailmameistrivõistluste karusselli ja tipprallisõitjate argielu telgitaguseid, esilinastub TV3 eetris. Nii filmi kui ka sarja tootja on Sterotek Film, režissöör Tarvo Mölder ja toimetaja Kaidi Klein.

„Ott Tänak - The Movie“ teleesilinastus on TV3s pühapäeval, 6.septembril kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad