Neeme Raua otsesaates suur intervjuu Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga! 

uudised.ee

Täna õhtul saavad TV3 „Tallinna kodanike“ vaatajad osa suurest intervjuust Tallinna linnapea Mihhail Kõlvartiga.

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart on valmis vastama Neeme Raua kõigile küsimustele, muu hulgas ka sellele, kuidas erineb riigimees poliitikust või kui palju on tõtt iidses aasia sõjatarkuses: alanda esmalt ootusi ja siis ületa neid? Loomulikult on teemaks ka Tallinnas rakenduvad uued koroonameetmed - koolid saavad termokaamerad ning õpetajad kannavad maske ja lapsevanemad vajavad nüüdsest õppehoonesse sisenemiseks eriluba. Nakkuskordaja on pealinnas 31,5, samas kui kevadel eriolukorda välja kuulutades oli näitaja 4,2. Kas Tallinn pannakse lukku? 

Lisaks arutletakse, kas Tallinn on tõesti Euroopa kõige rohelisem pealinn ning kui palju osatakse Tallinna rohelust kasutada ja väärtustada? Või kas Tallinnal on plaan autode diktaati vahendada ja kuidas? Neil teemadel saavad sõna Rohelise pealinna projektijuht Mart Normet, Anna May Nagel Tallinna Linnavalitsuse kommunikatsiooniosakonnast ja Rohetiigeri projektijuht Eva Truuverk.

Juttu tuleb ka Tallinna maratonist, mis toimub tänavu virtuaalselt – mida see tähendab? Teemat kommenteerivad  Tallinna Maratoni peakorraldaja Mati Lilliallik, Tallinna Spordi ja Noorsooameti juhataja Aivo Normak ja Ironman 2020 osaleja Kaidi Kivioja. 

 

 

„Tallinna kodanikud“ Neeme Raua juhtimisel on TV3 otse-eetris täna kell 22.30.

Kommentaarid puuduvad