Go3 rõõmustab kõige väiksemaid vaatajaid Miniteve programmiga

uudised.ee

TV3 Grupp alustas koostööd Rootsi produktsioonifirmaga Miniteve. Esimest korda jõuab koostöös lapsekasvatusekspertidega välja töötatud Miniteve informatiivne, hariv ja meelelahutuslik sisu Baltikumi vaatajateni – seda järgmise generatsiooni voogedastusteenuses Go3.

Kõige noorematele lastele sobiliku sisuga Miniteve programm sisaldab kolmel erineval teemal (loomad, sõidukid ja mängimine) 350 episoodi, mis kestavad ühest kaheksa minutini. Alates 11. septembrist jõuab järgemööda Go3 platvormile 188 lühidokumentaali loomadest, 77 sõidukitest ja 85 mängimisest.

Miniteve programm on heaks kiidetud lapsekasvatusekspertide poolt ning pakub hariduslikku lisaväärtust, mistõttu on ideaalne väikeste lastega peredele.

Go3 juht Ivars Lubans: “Mul on hea meel teatada koostööst Minitevega ja eksklusiivsest võimalusest pakkuda meie noorimatele vaatajatele harivat ja ekspertide heakskiidetud meelelahutuslikku sisu. Usun, et Miniteve saab olema esimene valik lapsevanematele, kes soovivad oma lastele kõrge kvaliteediga sisu. Go3 jälgib pidevalt, et meie teenus oleks lastele sobilik – näiteks on võimalik luua laste kasutajaprofiil ning lastele sobimatu sisu korral küsitakse PIN koodi.”

“Oleme uhked, et Miniteve on jätkuvalt populaarne üle maailma,” ütles Henry Chu, Miniteve asutaja ja tegevjuht. “Rõõmuga tutvustame koos TV3 Grupi ja Go3-ga Baltikumi peredele meie originaalseid ja kontrollitud kvaliteediga minidokumentaale.”

Miniteve idee on tuua koolieelikutele informatiivset, harivat ja meelelahutuslikku sisu, mis äratab uudishimu ja toetab äratundmist. Rohkem kui 350 episoodiga Miniteve on saanud tunnustust üle maailma.

 

Kommentaarid puuduvad