TV3 kutsub uut ilmateadustajat valima!

uudised.ee

Alates tänasest saab rahvas valida oma lemmiku „Seitsmeste uudiste“ uueks ilmateadustajaks kandideerijate seast. Lõppvooru jõudnud lemmik-kandidaadile saab hääle anda www.uudised.ee lehel.

„Seitsmeste uudiste“ uue ilmateadustaja ametikohale kandideeris ligi poolsada inimest, kelle seast valiti stuudiovooru paarkümmend ning veebihääletusele üksteist. „Tänavu oli palju kandidaate, kelle asjalikkus, nutikus, sõbralikkus, hea esinemisoskus, omapära ja innukus positiivselt üllatasid,“ tõdeb TV3 avalike suhete juht Annely Adermann, üks konkursi korraldajatest. „Lõppvooru jõudis üksteist inimest, kes kõik on värvikad isiksused ja kellest paljudel on potentsiaali televisioonis jätkata. Ilmateadustaja ametis on kõige olulisem ilmainfot vahendada, kuid kindlasti on tähtis ka see, kuidas teadustaja seda esitab ning millise meeleolu loob,“ lisab Adermann.

Alates tänasest kuni 26.09 on avatud veebihääletus, kus rahvas saab oma lemmikut toetada: https://uudised.tv3.ee/konkurss/

TV3 „Seitsmeste uudiste“ uus ilmateadustaja selgub 28.09 rahva ja teletegijate ühisel otsusel. Kandidaadid on: Reelika Bergman, Karl-Albert Kasesalu,  Markkos Martma, Kristiine Frei, Britta Luts, Mona-Brita Luur, Karmen Karus, Eliis Uudeküll, Andre Viljamaa, Merylin Nau, Ilja Toome.

Ilmateadustajate stuudiovoorust näeb lustlikku lugu ka täna kell 19.30 algavas TV3 „Duublis“.

Kommentaarid puuduvad