“Duubli” erisaade: Estonia huku uued asjaolud ja laevahukust pääsenu seni rääkimata lugu

uudised.ee

Tänases "Duubli" erisaates on külas Estonia katastroofi ellujäänu, kes räägib esmakordselt, millise salapärase vaatepildi tunnistajaks ta tol ööl oli. Lisaks saab vaataja näha eksklusiivseid kaadreid uuest dokumentaalfilmist, mis pööravad ümber kõik varasemad teadmised.

Telekanal Discovery avaldas Estonia katastroofist dokumentaalfilmi nimega "Estonia - leid, mis muudab kõike", mille tootnud meeskond leidis sukeldumisel vraki juurde laeva kerest nelja meetri suuruse augu, mida varem varjas osaliselt merepõhi.

"Pole võimalik välistada, et vigastusel on tähendus uppumise käigus," lausus Trondheimis tegutsev meretehnoloogia professor Jørgen Amdahl uues dokumentaalsarjas.

"Duubli" erisaates on külas Estonia laevahukust pääsenud Carl Eric Laantee Reintamm, kes avalikustas dokfilmis esmakordselt enda poolt nähtu ja läbielatu. 

Teiseks külaliseks on Urmas Eero Liiv, kes möödunud aastal tõi vaatajateni dokumentaalsarja "Ma pääsesin Estonia katastroofist".

Lisaks toob "Duubel" vaatajateni eksklusiivsed kaadrid dokumentaalfilmist.

Dokumentaalsarja "Estonia – leid, mis muudab kõike" tootis produktsioonifirma Monster Discovery Norra tellimusel. Režissöör on Henrik Evertsson.

"Duubli" erisaade on eetris täna õhtul kell 19.30!

Kommentaarid puuduvad