Täna
24. okt
5...11
-1...8
Homme
25. okt
8...13
2...10

Meelelahutus

Rannamaja-Toomase hüüdnimi on Linnupoeg!

16:17 30. september 2020
Autor: uudised.ee

Täna õhtul jätkub TV3s suhtereality „Rannamaja“, mille osaleja Toomas vastas TV3Play veebisarjas „51 küsimust“ Brigitte Susanne Hundi küsimustele. Muu põneva hulgas selgus, et noore mehe hüüdnimeks on Linnupoeg, sarjas osalemise otsus sündis spontaanselt, oliive ta ei armasta jpm.

Lisaks uuris Brigitte Susanne, kus Toomas töötab, mida ta Epp Kärsini koolitusel õppis, mis oli „Rannamaja“ võtteaja jooksul kõige tüütum, kui tihti ta trenni teeb, millist eeskuju ta noortele annab, mis hetk oli sarjas kõige piinlikum ja ilmsiks tuleb veel palju muud, millest Toomas varem rääkinud pole.

„Rannamaja“ on TV3s täna kell 20.00!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!