Eesti seksikaim mees Stefan kokkab Joel Ostrati saate uuele hooajale võimsa alguse!

uudised.ee

Tänasest on TV3 reedeõhtutes taas tõeline maiuspala, sest „Joel Ostrati suur õhtusöök“ alustab uut hooaega. Avasaates kokkab hoo ja innuga Eesti seksikaim mees ning „Maskis laulja“ võitja - armastatud laulja Stefan.

„Uus hooaeg tuleb tõesti hoogne, vinge ja tuleb tunnistada, et asju juhtub varasemast enam – olgu selleks siis kasvõi köögis lendav taigen või külaliste trikid,“ kommenteeris tippkokk ja saate hing Joel Ostrat, toonitades, et tänaõhtune uue hooaja start Stefaniga on igal juhul võimas. Armeenia restorani pidavate vanemate eeskujul valdab Stefan mitmeidki toiduvalmistamise nippe ning loomulikult on nö isa rangel nõuandel valmimas ka šašlõkk, mille maitsestamine olevat omaette vaatamisväärsus.

Lisaks Stefanile ootab Joel Ostart saate uuel hooajal kolmekäigulist õhtusööki valmistama veel paljusid tuntud inimesi, näiteks vallutavad restoraniköögi ja kostitavad külalisi Sandra Vabarna, Getter Jaani, Luisa ja Taavi Rõivas, Jaan Tätte, Brigitte Susanne Hunt, Hendrik Sal-Saller, Uku Suviste, Sünne Valtri jt.

Täna Star FM Hommikuprogrammile intervjuu andnud Joel Ostrati sõnul on uus hooaeg vaatajate jaoks ka varasemast õpetlikum, sest rohkem püütakse edasi anda toiduvalmistamisega seotud trende.

„Joel Ostrati suur õhtuöök“ alustab uut hooaega TV3s täna kell 20.00!

Retsepte näed SIIT!

 

Kommentaarid puuduvad