Täna
24. okt
5...11
-1...8
Homme
25. okt
8...13
2...10

Meelelahutus

Kristjan Jõekalda: meie küsime neid küsimusi, mis inimesi tegelikult huvitavad!

Foto: Pressimaterjal
11:47 09. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Täna õhtul alustab „Kaks kanget LIVE“ TV3s uue hooajaga, mis tõstab tuju mõnusa muusika, hea nalja ja eriliste üllatustega ning seda kõike loomulikult tänu värvikatele külalistele. Üks saatejuhtidest Kristjan Jõekalda lubab, et jätkuvalt saab saatest vastused küsimustele, mis vaatajaid ka tegelikult huvitavad.

„Meil pole tavaline intervjuusaade, vaid ikka selline, kus küsime ka lihtsaid küsimusi nendel teemadel, mis televaatajaid tegelikult huvitavad,“ rääkis Jõekalda täna Star FM Hommikuprogrammi külastades.

Hooaja avasaates on Kristjanil ja Teedul külas just kinodesse jõudnud Eesti krimifilmi O2 peategelane Priit Võigemast, kes valgustab filmi põnevaid telgitaguseid. Koomik Kristjan Lüüs üllatab inimesi huvitavate faktidega meie ajust, kauneid suvemeenutusi jutustavad Hanna-Liina Võsa ja Lauri Liiv ning kosmopoliit Neeme Raud tutvustab elu maailma erinevates metropolides.

„Kaks kanget LIVE“ alustab uut lustlikku hooaega TV3s täna kell 21.00.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!