Power Hit Radio uus saatejuht Gita: raadiotööd võiks võrrelda mu lemmikhobi ratsutamisega!

uudised.ee

Raadiojaama Power Hit Radio uueks saatejuhiks on Gita Siimpoeg, kes võrdleb värsket väljakutset oma lemmikhobiga - ratsutamisega.

Saaremaalt pärit Gita on aktiivne, lõbus ja julge noor naine, tõeline multitalent, kes on tegelenud nii moekunsti, turunduse, stilistika kui ka DJ-tööga ning kelle lemmikhobiks on juba aastaid olnud ratsutamine. „Armastan hobuseid ja ratsutamist, mida võiks vabalt praeguse uue väljakutsega võrrelda – et kui juba sadulasse hüppad, siis enam pidama ei saa, sest kappad üha edasi,“ muheleb ta.

Gita Siimpojal, kes on Eesti Kunstiakadeemias õppinud tekstiilidisaini ja olnud moeosakonna projektijuht, on ka oma moebränd GITA, mille kollektsioone on ta kolmel korral esitlenud Tallinn Fashion Weekil ning viimane neist oli nomineeritud Hõbenõela auhinnale.

Power Hit Radio saatejuhitöö istub talle väga: „Mulle meeldib suhtlemine, muusika, melu ja see kõik kuulubki ju uue ameti juurde!“ Ka raadiorahval on särtsaka kollegi üle hea meel. „Gitaga tekkis kohe hea klapp ja töö läks käima. Algaja saatejuhi kohta saab ta ülihästi hakkama, justkui oleks kuskil salaja harjutanud,“ kommenteerib Power Hit Radio DJ Andres Aljaste.

Power Hit Raadio eetris kuuleb Gitat esmaspäevast reedeni.

Kommentaarid puuduvad