Sandra Vabarna pakub kompostis küpsetatud sibulaid!

uudised.ee

Täna õhtul sätib kokapõlle ette ja asub televaatajate ees kolmekäigulist õhtusööki valmistama muusika Sandra Vabarna, kelle roogade seas on ka kompostis küpsetatud sibulad ja kitsepiimajäätis.

Ansambli Trad.Attack! muusik Sandra Vabarna eelistab enda pere toidulaual näha värsket ja puhast toorainet, mis on kasvanud tema kodukandis. Koos oma emaga valmistab Sandra Joel Ostratile ülimalt lihtsad, ent samas väga maitsvad road.


Foto:TV3

Just need kodused toidud on vaja sobitada Fotografiska tipprestoranis serveerimiseks ning Joel Ostrat ja Fotografiska peakokk Peeter Pihel on valmis pead murdma ja Sandrat aitama.


Foto: TV3

Sandra Vabarna õhtusöögi eelroaks on focaccia ja ürdipesto, pearoaks kompostis küpsetatud sibul, suitsune kartulivaht, kukuseened ja soolakurk ning desserdiks pakutakse kitsepiimajäätist ja marjakreemi.

„Joel Ostrati suur õhtusöök“ on TV3s täna kell 20.00!

Retseptid leiad SIIT!

Kommentaarid puuduvad