„Inglite aeg“ kutsub abivajajatest teada andma!

uudised.ee

TV3 südamlik heategevusaade „Inglite aeg“ on ka sel aastal abivajajaid toetamas ning seda kõigi heade Eestimaa inimeste abiga. Just praegu on aeg teada anda neist, kes abi vajavad!

Kõik, kes ise seisavad raske katsumusega silmitsi või teavad kedagi, kes on sattunud olukorda, millega omal käel toime tulla pole võimalik, on oodatud murest teada andma telefonile 5504881 või kirjutama e-posti aadressile: [email protected]

„Inglite aja“ saatejuht Keili Sükijainen kutsub aitama ja märkama, sest üksteist peab hoidma! 

„Inglite aeg“ on heategevussaade, milles kogutud summa läheb jagamisele saates osalenud abivajajate vahel ja nii teavad inimesed täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. Tänu Eesti rahva abile on suurte summadega toetatud inimesi ja perekondi, kelle eluteele on saatus veeretanud raskusi, millest vaid oma jõududega välja tulla on väga keeruline või isegi võimatu.

Eelmisel aastal koguti heade inimeste toel 223 539 eurot, millest said abi haruldast haigust põdevad õde-venda Amy ja Elari Markus, aastaid raske haigusega võidelnud noor neiu Irina, nägemise kaotanud arhitekt Jakob Jõgisuu ning tulekahjus kodu ja lapselapse kaotanud Muhu perekond Kaunissaar. TV3 "Duubel" käis äsja Muhul perel külas, et vaadata, kuidas neil läheb. Vaata lugu SIIT!

TV3 südamlik heategevusaade „Inglite aeg“ on ka sel aastal abivajajaid toetamas ning seda kõigi heade Eestimaa inimeste abiga. Just praegu on aeg teada anda neist, kes abi vajavad!

Kõik, kes ise seisavad raske katsumusega silmitsi või teavad kedagi, kes on sattunud olukorda, millega omal käel toime tulla pole võimalik, on oodatud murest teada andma telefonile 5504881 või kirjutama e-posti aadressile: [email protected]

„Inglite aja“ saatejuht Keili Sükijainen kutsub aitama ja märkama, sest üksteist peab hoidma! 

„Inglite aeg“ on heategevussaade, milles kogutud summa läheb jagamisele saates osalenud abivajajate vahel ja nii teavad inimesed täpselt, kelleni nende annetusraha jõuab. Tänu Eesti rahva abile on suurte summadega toetatud inimesi ja perekondi, kelle eluteele on saatus veeretanud raskusi, millest vaid oma jõududega välja tulla on väga keeruline või isegi võimatu.

Eelmisel aastal koguti heade inimeste toel 223 539 eurot, millest said abi haruldast haigust põdevad õde-venda Amy ja Elari Markus, aastaid raske haigusega võidelnud noor neiu Irina, nägemise kaotanud arhitekt Jakob Jõgisuu ning tulekahjus kodu ja lapselapse kaotanud Muhu perekond Kaunissaar. TV3 “Duubel” käis äsja Muhul perel külas, et vaadata, kuidas neil läheb. Vaata lugu SIIT!

Kommentaarid puuduvad