TV3 „Sotid selgeks“: päikesepaneelide sõda ja kadunud kirjakastid!

uudised.ee

„Sotid selgeks“ Marek Lindmaa juhtimisel uurib täna õhtul, mis põhjusel käib sõda päikesepaneelide pärast ning kuhu on kadunud kirjakastid.

Arukülas elav Jüri külastas mõne aasta eest ehitusmessi ning talle jäi silma Solarest OÜ poolt pakutav päikesepaneelide lahendus. Hinnas saadi kokkuleppele ning Jüri tegi müüjaga diili. Tuldi kohale, paigaldati paneelid katusele, kõik justkui sujus, kuid siis algasid probleemid, sest päikesepaneelide optimeerijad lakkasid järgemööda töötamast. Jüri kinnitab, et on ettevõttesse pidevalt helistanud, kuid tema kõnedele ei vastata ja vead on siiani parandamata.

Lisaks otsib Marek Lindmaa koos Lasnamäel elava proua Annega kadunud kirjakasti. Nimelt on Lasnamäel vähendatud kirjakastide hulka ning mitmeid kirju kuus saatev proua on nüüd hädas. „Sotid selgeks“ uurib, miks kirjakaste üha vähemaks jääb.

„Sotid selgeks“ on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad