Kristjan Jõekalda treenis „Maskis laulja“ uueks hooajaks väga põhjalikult

uudised.ee

Sel pühapäeval, 18. oktoobril kell 19.30 alustab ülipopulaarse telesaate „Maskis laulja“ teine hooaeg. Uuel hooajal liitus detektiivide meeskonnaga armastatud telenägu Kristjan Jõekalda, kes talle omase huumoriga uuest rollist ja saadud emotsioonidest räägib.

Augusti lõpus selgus, et teleshow „Maskis laulja“ detektiivilaua taga võtab sel hooaja koha sisse Eesti rahva lemmiktelestaar Kristjan Jõekalda. Koos Mart Juure, Brigitte Susanne Hundi ja Krista Lensiniga on tema ülesandeks mõistatada, kes laulunumbriga esinenud tuntud inimestest peidavad end uhkete kostüümide sees.

Jõekalda sõnul algas ettevalmistus uueks ametiks tema enda teadmata juba eelmisel hooajal, mil ta saate kõik osad huviga otsast lõpuni ära vaatas. Pärast ametliku kutse saamist üritas ta terve suve erinevate inimeste hääli ära arvata. „Lasin tuttavatel minuga suheldes maske kanda – viiruse tõttu polnud see sugugi raske palve,“  naljatleb aasta meelelahutaja.

Sellega ränkraske saateks treenimine ei piirdunud. Enda sõnul vaatas, või õigemini kuulas, Jõekalda ka kõiki telesaateid kinnisilmi, samal ajal rääkijaid ära arvata püüdes: „Suve lõpuks oli selge, et tunnen kuulmise järgi ära kogu Eesti poliitikute-sportlaste-meelelahutajate koorekihi!“

Suur oli aga Jõekalda üllatus, kui salvestusel selgus, et kogu tuupimine on olnud asjata: „Olin ülehinnanud oma võimeid inimhäälte tundmisel. Ma ei tundnud isegi Mart Sanderit ära, kuigi ta ei kandnud maski!“ Õnneks aitasid kogenud kolleegid Kristjanil enesekindluse tagasi saada ja ta lubas, et iga osaga näeme teda aina julgemalt sõna võtmas: „Olen neile väga tänulik!“

Suvel tunnistas Jõekalda TV3-le, et on uue ameti osas väga põnevil, kuid veidi ka mures, sest on harjunud ise saatejuht olema. Kas hirmul oli ka alust? „Tõesti, harjumatu oli ise mitte saadet juhtida, kuid Mart Sanderi kindla taktikepi all sujub kõik nagu õlitatult.“ Jõekalda lisas, et esimesed emotsioonid olid ülevad, sest Eesti suurima produktsiooni üks liige olla on võimas tunne.

„Maskis laulja“ teise hooaja esimest osa näeb TV3-s sel pühapäeval, 18. oktoobril kell 19.30.

Kommentaarid puuduvad