Täna
31. okt
7...11
0...8
Homme
01. nov
5...10
0...9

TV3

Täna õhtul avavad „Maskis laulja“ uue hooaja viis vaimustavat tegelast!

Foto: Pressimaterjal
15:52 18. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

Täna õhtul alustab TV3s telesügise kõige suurem ja saladuslikum show „Maskis laulja“, mille esimeses saates astuvad lavale viis uhketesse kostüümidesse maskeeritud tuntud inimest.

Suurepäraste laulunumbritega avavad „Maskis laulja“ teise hooaja Polaarhunt, Fööniks, Kalevipoeg, Ilves ja Saturn. Igasse neist on peitunud kõigile eestlastele tuntud inimene, keda asuvad hääle järgi tuvastama detektiivid Mart Juur, Krista Lensin, Brigitte Susanne Hunt, Kristjan Jõekalda ja saatejuht Mart Sander ning ka vaatajad kodudes.

„Maskis laulja“ oli kevade armastatuim telesaade ning TV3 programmijuhi Raimo Kummeri kinnitusel on palju üllatusi ja vaimustavaid etteasteid oodata ka uuel hooajal. Maskid hakkavad taas langema saadete lõpus, sest igal nädalal langeb üks osaleja välja ja peab oma identiteedi paljastama - alles siis saab avalikkus teada, kes on maskis laulja. „Ka uuel hooajal teeme kõik võimaliku, et osalejate isikuid saladuses hoida – eks ole ju teada, et maskisaatega seotu on telesügise kõige paremini hoitud saladus,“ märkis Kummer.

„Maskis laulja“ alustab uut võimsat hooaega TV3s täna kell 19.30.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!