„Rannamaja“ superstaarid tõmbasid „raju reede“ käima!

uudised.ee

Juba esmaspäeval alustab Go3 platvormil uus hooaeg tõsielusarjast „Rannamaja: raju reede“, mille tänasel esitlusel kinnitasid peategelased, et oodata on eelmisest veelgi rajumat seiklust.

Sarja superstaarideks on neli „Rannamajast“ tuntud noort naist – Seidi, Ada, Viktoria ja Helena. Just nemad sukelduvad Eestimaa ööellu, et otsida kaaslasi vallalistele neiudele-noormeestele ning hea õnne korral endalegi kallim leida. Neiud kinnitavad, et uus hooaeg tuleb eelmisest veelgi pöörasem ning oodata on üllatusi, nalja, seksi, tülisid ning loomulikult ka tõeliselt õnneliku lõpuga lugusid, sest nii mõnigi paar saab kokku just tänu rannamajaliste soovitustele.

Tänasel sarja esitlusel A.Le Coq Sviidis olid kohal nii Ada, Seidi, Helena, Viktoria kui ka „Rannamaja: raju reede“ sõbrad, fännid ja tiim teleproduktsioonifirmast Filmimees. Koos vaadati avaosa ning tõdeti, et kõik, mis juhtus, on nüüd nähtuna veelgi pöörasem ja lõbusam. Kusjuures jätkuvalt on vaatajate ees elu ise ilma igasuguse lavastuse või stsenaariumita; julged ja kaamerahirmuta osalejad loovad enda elust seikluse, mis külmaks ei jäta kedagi.

„Rannamaja: raju reede“ uue hooaja avaosa esilinastub Go3 platvormil esmaspäeval, 26.oktoobril. 

Tänases TV3 „Duublis“ kell 19.30 ootab rannamajalisi aga lustlik väljakutse, mille korraldavad Taavi Libe ja Jürgen Pärnsalu.

Kommentaarid puuduvad