Taavi Rõivas sai Pärnust kokanduspisiku!

uudised.ee

Täna õhtul on Luisa ja Taavi Rõivas peategelased TV3 „Joel Ostrati suures õhtusöögisaates“, valmistades kolmekäigulise õhtusöögi Pärnus asuva glamuurse Ammende Villa külalistele. Lustliku ettevõtmise muudab veelgi toredamaks fakt, et saates osalemine sütitab pereisa Taavis huvi kokkamise vastu.

Ammende Villa restorani köögi vallutab perekond Rõivas, kelle menüüst leiab nii imemaitsvad vürtsikaid krevette, hõrgu veiseliha veinikastmes kui ka suus sulava šokolaadidesserdi. Luisa Rõivas kinnitab, et õhtusöögi valmistamine kulgeb lustlikult ja hoogsalt: „Juhtub ka asju, milleks me valmis pole – nagu ikka, kui köögis on palju kokkasid. Aga saade tuleb meeleolukas!“
„Minu suurim soov on see, et saates osalejad tunneksid toiduvalmistamisest mõnu ning saaksid külge selle õige kokanduspisiku, et edaspidi ka ise kodus süüa teha. Taavi Rõivase puhul just nii läkski,“ selgitab saatejuht Joel Ostrat. Nimelt valmistab Rõivaste peres süüa  pereema Luisa, kuid saates sai kokkamiseks julgust ja nippe ka pereisa Taavi. „Usun, et Taavi õppis palju ja sai inspiratsiooni, et tulevikus veel katsetada,“ märgib Luisa.

Perekond Rõivase retseptid leiad SIIT! 

„Joel Ostrati suur õhtusöök“ perekond Rõivasega on TV3s täna kell 20.00.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11094966[/embed]

Kommentaarid puuduvad