Maod, kollid, kõrgus, kiirus – uues sarjas „H-Rühm“ hakatakse suurimaid hirme ületama!

uudised.ee

Täna õhtul alustab TV3s uus kodumaine sari „H-Rühm“ ehk Hirmurühm, milles osalevad üheksa inimest asuvad otse kaamerate ees oma suurimaid hirme ületama. 

„H-Rühma“ liikmeid seob üks ühine asi – HIRM! Just erinevatele hirmudele vastu astumiseks koguneb ja tegutseb H-Rühm nii üheskoos kui ka individuaalselt, et seljatada iga osalise konkreetne hirm, sellest vabaneda ning lõppkokkuvõttes enesekindlamaks muutuda. On ju selge, et kui igapäevaelu segab hirm, pole võimalik normaalselt elada ja unistustelgi on keerulisem täituda.

„H-Rühma“ iga saade on pühendatud erinevale hirmule, millest püütakse üle saada. Ennekõike on üksteisele toeks teised grupiliikmed, ent appi tulevad ka eksperdid ning H-rühma tugiisik toitumisnõustaja Erik Orgu, kes on hirmudega silmitsi seismisel ning vabastamisel toetajaks ja innustajaks. 

Olgu selleks siis kõrgus, kiirus, pimedus, liftid, koopad, ämblikud või muud ärevust tekitavad olukorrad, asjad ja nähtused, mis suurema osa inimeste jaoks on täiesti kahjutud, kuid osalejale kohati lausa elu ja surma küsimus – kõik see elatakse läbi ja proovitakse hirmust vabaneda. 

Hirmurühma kuuluvad Aet, Annely, Ave, Helyna, Jane, Küllike, Liina, Oliver ja Renee. 

H-RÜHMA OSALEJAD:

Koduperenaine AET kardab meeletult roomajaid ning mitte vaid reaalset kohtumist maoga, vaid ka roomajamustriga esemeid; isegi pildid madudest on eemaletõukavad. 

Viie lapse ema ANNELY on ametilt vegankokk. Talle tekitab paanikat kõrgus, aga kohutavat kõhedust tekitavad ka hambaarst, lärm, kompuutertomograaf ja mitmed teisedki asjad. 

Taluperenaine AVE kasvatab talus lapsi ja astelpajusid. Maaelu teeb aga keerukaks kohutav hirm hiirte ees. Lisaks pelgab Ave meeletult lifti kinnijäämist. 

Keemik HELYNA töötab farmaatsiatehases vanemoperaatorina. Ta kardab meeletult vihmausse ja kõrgust! Ka uued olukorrad ja muutused valmistavad Helynale ebamugavust. Lennukisõit oleks aga lausa katastroof. 

JANE töötab Soomes iluteenindajana. Ta kardab pööraselt usse ning lisaks väldib avalikke kohti. 

KÜLLIKE koolis sisevalvetöötaja. Talle teevad muret seletamatud ärevushood.

Puidufirma laojuhataja ja kahe lapse ema LIINA kardab kõige rohkem pimedust ja kolle. Kõhedust tekitavad ka suured prügikastid, kiirus ning avalik esinemine. 

Taksojuht OLIVER kardab kaine peaga klubis kaia, sest siis tekivad tal ärevushood. 

Lennujaamatöötaja RENEE jaoks tekitavad enim ebamugavust kohad, kus tema liikumine on piiratud. Ta kardab luku taga olemist ja ruume, kust puudub kiire väljapääs.

„H-Rühma“ iga osa lõpus saadakse võitu nii endast kui ka oma hirmudest ning selgitatakse välja inimene, kes end enim ületas või teisi nende katsumustes toetas. Närvikõdi, higi, paanika ja pisarad on kohal juba esimeses saates.

„H-Rühm“ alustab TV3s täna kell 20.00 ning enne seda on „Duublis“ külas ka Erik Orgu ja sarja osaleja Aet.

[embed]hhtps://www.tv3play.ee/play/11106446[/embed]

Kommentaarid puuduvad