TV3 omandas TNT kanalite reklaamimüügi õigused Eestis

uudised.ee

TV3 Grupp sõlmis lepingu, mille järgi kuuluvad järgmisel viiel aastal TNT grupi telekanalite TNT, TNT4, Pjatnitsa ning 1+2 reklaamimüügi õigused Eestis eksklusiivselt TV3 Grupile.

TV3 Grupi müügiportfellis on alates 1.jaanuarist 2021 TNT grupi kanalid TNT ja PJATNITSA.

„TV3 Grupi jaoks on tegemist väga olulise ja rõõmustava uudisega. Koos olemasolevate venekeelsete kanalitega 3+, RTR ja CTC saab TV3 Grupp 2021.aastal juba ligi 60% venekeelsest kommertstähelepanust,“ kommenteeris TV3 Grupi tegevjuht Signe Suur.

„See muutus mõjutab märkimisväärselt Eesti teleturgu, kuna TNT kanalite lisandumisega täienev TV3 Grupi müügiportfell muutub veelgi mõjukamaks ning tugevdab TV3 Grupi kui Eesti suurima meediamaja positsiooni,“ ütles TV3 reklaamidirektor Katri Sillaste. Sillaste lisas, et esialgu liidetakse TV3 Grupi müügiportfelli suurimad kanalid TNT ja Pjatnitsa ning tulevikus plaanitakse kaasata ka üha enam populaarsust koguvad sõsarkanalid TNT4 ja 1+2.

TNT on Venemaa suurim ja populaarseim telekanal, mis pakub nooremale sihtrühmale värsket meelelahutuslikku sisu. Programmis on komöödiasarjad „Comedy Club“, „Univer“, „Internõ“, „Fizruk“, „Realnõje pazanõ“, „Olga“, „Stand up“, „Tantsõ“, „Comedy Woman“ ning ka tele-eetris kõige kauem olnud reality „Dom 2“.

PJATNITSA on telekanal neile, kes armastavad reisimist, seiklust, uusi väljakutseid ja maailma avastamist.

TNT4 pakub parimat meelelahutust ja head huumorit pigem nooremale sihtrühmale. Saatekavas on näiteks „Comedy Club“, "Naša Russia", "Univer", "Stand up", "Nezlob", "Sladkaja Ẑizn" ja palju muudki.

1+2 on esimene venekeelne telekanal, mis on spetsialiseerunud müstilist laadi sarjadele ning ulme- ja pseudodokumentaalfilmidele.

Kommentaarid puuduvad