Hendrik Sal-Salleri pardirind tuleb julge ja mahlane!

UUDISED.EE

Täna valmistab tippkokk Joel Ostrati innustusel õhtusööki üks Eesti armastatumaid muusikuid Hendrik Sal-Saller, kes pakub nii krevette, banaani kui ka parti, millest valmistatud põhiroa nimeks saab „Julge pardirind on mahlane“. 

Hendrik Sal-Salleri laule teab peast igaüks, kuid seda, kui osav on mees köögis toimetades, näeb just täna õhtul TV3 „Joel Ostrati suures õhtusöögisaates“. Joeli väljakutsel peab Hendrik pakkuma suure õhtusöögi Haven Kakumäe jahisadama restoranis Puri. Sal-Salleri menüüs on eelroaks „Tim Tom“,  põhiroaks „Julge pardirind on mahlane“ ning desserdiks „Banarama“. 

Sal-Salleri retseptid leiad SIIT

 „Joel Ostrati suur õhtusöök“ Hendrik Sal-Salleriga on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid puuduvad