Ilvese maski langetanud Elina Born: hääle peitmine on kohutavalt raske!

uudised.ee

TV3 „Maskis laulja“ tänase saate lõpus langetas maski Ilves, kelle nahas oli nii detektiive kui ka vaatajaid vaimustanud andekas lauljanna Elina Born.

Detektiivide poolt Ilveseks pakutud inimeste reas olid Riina Sikkut, Piret Kalda, Vilja Toomast, Kati Saara Vatmann, Kaja Kallas, Anne Veski, Hanna-Liina Võsa, Keit Pentus-Rosimannus, Merilin Mälk ning ka Brigitte Susanne Hundi poolt täiesti õigesti välja käidud Elina Born. „Minu petsid sa aga küll täiesti ära,“ tunnistas Kristjan Jõekalda.

Elina Borni sõnul oli maskisaates osalemine omajagu keerukas väljakutse: „See ülesanne muutus käigu pealt palju raskemaks, kui ma alguses arvasin, sest oma hääle peitmine on kohutavalt raske. Mul on väga äratuntav tämber ja arvasin, et juba avasaates reedan end; seega - suurepärane töö ja abi muusikaõpetaja Kadri Koppeli poolt!“ Elina Born tunnustas ka kogu saate meeskonda saladuse hoidmise eest. „Kõik oli väga professionaalne ja saladust osatakse hoida. Minu enda puhul teadis saates osalemisest vaid mu peika. Mul on sõprusringkond, kellele ma räägin kõigest, ent sellest mitte. Nii suutsin saladust varjata mitu kuud,“ selgitas ta.

Ilvese esituses kõlasid tänases saates lood “Rain on Me” ning “I Will Always Love You”. Vihjeklipis olid olulised viited Elina Borni tähelennu algusele TV3 saates „Eesti otsib superstaari“ ning Eurovisioonile, kus ta koos Stig Rästaga esitas laulu „Goodbye to Yesterday“.

Nüüdseks on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser ja Ilvesest Elina Born.

Maskisaate lava taha saab piiluda tänases erisaates „Maski taga“. Juba homme hommikul kuuleb Elina Borni muljeid saates osalemisest Star FM Hommikuprogrammis.

„Maski taga“ alustab täna kell 22.00.

Kommentaarid puuduvad