„Laser“ näitab, kuidas end nooreks, terveks ja ilusaks häkkida!

uudised.ee

Tänases „Laseris“ uurib Marii Karell, milliseid pööraseid seadmeid ja nippe kasutatakse eluea pikendamiseks ning igavese nooruse säilitamiseks.

„Laseris“ saavad sõna biohäkkerid Teemu Arina ja Siim Land, kes on veendunud, et biohäkkimine ehk omaenda tervise kodeerimine on inimkonna tulevik. See ei tähenda, et inimesed muutuksid robotiteks, vaid see aitab neil olla iseenese noorem, tugevam ja tervem versioon. „Ma näen praegu noorem välja kui 10 aastat tagasi,” ütleb 38-aastane biohäkker Teemu. „Mu kronoloogiline vanus on 25, aga bioloogiline 16,” väidab biohäkker Siim. „Olen viimased kaheksa aastat terve olnud, enne biohäkki olin igal aastal gripis,” lisab Teemu.

Biohäkkeritele on nooruse säilitamisel abiks näiteks spetsiaalsed hommikuprillid ja hommikukohv. „Kannan neid prille umbes pool tundi ja toime on nagu tassil kohvil,” kirjeldab Arina spetsiaalsete hommikuprillide mõju. Lisaks prillide ergutavale mõjule joob ta ka spetsiaalset hommikukohvi. See on ligi kümnest komponendist koosnev segu, mille koostis on sätitud täpselt jooja päeva käivitama. Toitumisnõustaja Tuuli Taimur imejooki heaks ei kiida: „Tehke selle asemel endale üks korralik smuuti.”

Lisaks hommikusele ergutusele mõjutavad biohäkkerid end erinevate seadmete abil kogu päeva jooksul. Näiteks lastes endale ninna õigel sagedusel võnklevat punast valgust, et oma keharakke ning aju kergelt stimuleerida.

Seda, kuidas biohäkkerid eluiga pikendada püüavad ning mida arvavad neist ponnistustest teadlased, Marii Karell uuribki.

„Laser“ on TV3s täna kell 20.00!

Kommentaarid puuduvad