Täna
28. jaan
-3...1
-5...0
Homme
29. jaan
-4...-1
-12...-3

Meelelahutus

Rannamaja-Seidi võistles lasketiirus: mul ei ole prille! Ma ei näe, kuhu ma sihin!

11:53 24. november 2020
Autor: uudised.ee

TV3 Play sarjas „Ada vs. Seidi“ võtavad teineteisega erinevatel aladel mõõtu TV3 „Rannamaja“ legendid Seidi Voogre ja Ada Nelke. Seekord panevad nad endid proovile lasketiirus, kus Ada on varem käinud, kuid Seidi mitte.

Nõnda ongi Seidi esialgu väga kohkunud, sest ta ei tea, kuidas relva käes hoida, kuhu sihtida või mida vajutada. Lisaks jäid Seidil prillid koju: „Mul ei ole prille, ma ei näe, kuhu ma sihin!“ hüüatab ta. Takistustest hoolimata tuleb tunnistada, et harjutamine teeb meistriks ning ettevõtmise lõpus on mõlemad katsumusega rahul, kuigi valutavad nii õlad kui ka küüned ning püssirohulõhnast on kipitama hakanud kurk. „Lasin siin märklauale nagu meestele südamesse,“ võtab Ada oma tulemused naerdes kokku.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!