Maskisaate finaali eel langetas maski Luisa Rõivas!

uudised.ee

Tänases TV3 „Maskis laulja“ saates langetas Kärbseseene maski Luisa Rõivas; finaaliheitlusse lähevad nädala pärast Draakon, Fööniks ja Polaarhunt.

Detektiivid pakkusid Kärbseseeneks väga erinevaid staare nagu Kare Kauks, Sandra Vabarna, Marju Länik, Sissi Nylia Benita ja Pirjo Levani ning Krista Lensin käis välja ka õige ehk Luisa Rõivase nime.

„Endal oli tore ja naljakas veidi ka detektiivide üle naerda,“ tunnistas Luisa Rõivas, kes püüdis saadete jooksul esitada võimalikult erinevaid lugusid ning oma häält erinevatest külgedest näidata. Luisa kirjeldas lustlikult sedagi, kuidas ta saates osalemise saladust hoidis. „Eks alguses oli ikka väga raske, sest üritasin seda varjata oma pere eest. Kui aga  järjestikused töövestlused, massaažid ja kohtumised lõpuks kahtlaseks muutusid, pidin lõpuks oma abikaasale üles tunnistama, et ma laulan jälle,“ muheles ta. Saatejuht Mart Sander avaldas lootust, et „Maskis laulja“ andis Luisa Rõivasele tõuke taas muusikaga tõsisemalt tegelema hakata ning lauljanna märkiski, et lähiajal on selles vallas midagi põnevat oodata.

Kärbseseene esituses kõlas koos duetipartneri Stefaniga „Shallow“ ning lõppvoorus „Wrecking Ball“. Vihjeklipis olid viited tema osalemisele saadetes „Eesti otsib superstaari“ ja „Tantsud tähtedega“, kokandussaate juhtimisele, muusikalisele koostööle Läti laulja Lauris Reiniksiga, õpingutele BFM helirežii erialal, muusikalis Lotte kehastamisele ning ka sellele, et Luisa Rõivas on kolme lapse ema, poliitiku ja endise peaministri Taavi Rõivase abikaasa.

„Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest on maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born, Sebrast Tomi Rahula ja Kärbseseenest Luisa Rõivas.

Juba järgmisel pühapäeval kell 19.30 jõuab TV3 eetrisse maskisaate suur finaal, kus osalevad Polaarhunt, Draakon ja Fööniks. „Maskis laulja“ teise hooaja võitja valivad televaatajad.

Maskisaate lava taha saab piiluda tänases erisaates „Maski taga“. Juba homme hommikul kuuleb Luisa Rõivase muljeid saates osalemisest Star FM Hommikuprogrammis.

Kommentaarid puuduvad