Täna
16. jaan
-20...-6
-20...-7
Homme
17. jaan
-11...-3
-25...-7

Meelelahutus

„Maskis laulja“ võitja valivad televaatajad pühapäeval!

Foto: TV3
12:50 02. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Juba sel pühapäeval jõuab TV3 eetrisse sügise suurima teleshow „Maskis laulja“ finaalsaade, kus kolme finalisti seast valivad võitja televaatajad.

Suures finaalshow´s rõõmustavad säravate esitustega Draakon, Fööniks ja Polaarhunt, kes annavad endast kõik, et pälvida rahva poolehoidu, sest just televaatajad otsustavad telefonihääletusel „Maskis laulja“ teise hooaja võitja. Finaalsaate ajal on kõik oodatud suurepäraseid etteasteid nautima ning telefonitsi oma lemmiku poolt hääletama.

Finaalis langevad kolm viimast maski ning selgub, kes peidavad end Fööniksi, Polaarhundi ja Draakoni kostüümides. Seni on „Maskis laulja“ teise hooaja osalejatest maski langetanud Kalevipojast Joel Ostrat, Tulnukast Peeter Oja, Liblikast Liis Lusmägi, Saturnist Sven Mikser, Ilvesest Elina Born, Sebrast Tomi Rahula ja Kärbseseenest Luisa Rõivas.

„Maskis laulja“ saatejuht on Mart Sander ning detektiivideks Krista Lensin, Mart Juur, Kristjan Jõekalda ja Brigitte Susanne Hunt.

„Maskis laulja“ suur finaal, kus võitja valib rahvas, algab TV3s pühapäeval kell 19.30!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!