„Duubli“ jõululugude esimese üllatuse saab Jaanus Järvamaalt!

uudised.ee

Alates tänasest jõuavad TV3 „Duublis“ vaatajate ette meeleolukad lood, mille keskmes on toredad Eestimaa inimesed, keda üllatatakse erilise külaskäigu ja kingiga. Esimese loo kangelane on Jaanus Järvamaalt.

Tänasest on „Duublis“ jõululood, kus telepäkapikud eesotsas Erkki Sarapuu ja Tuuli-Ann Freienthaliga rahva esitatud kandidaatidele üllatuskülaskäigu teevad ning neid erilise kingipakiga rõõmustavad. Olgu kingi saajaiks siis armsad vanavanemad, head sõbrad, lõbus naabrimees, abivalmis kolleeg või lihtsalt keegi suure südamega inimene, kes on oma headusega eeskujuks ka teistele. 

Erkki Sarapuu sõnul on juba esimene lugu kaasa elamist väärt, sest ootamatu jõuluüllatuse saab Järvamaal elav igati tegus ja tubli Jaanus - kolme lapse isa, aktiivne ja toimekas mees, kelle esitasid jõulurõõmu-projekti tema sõbrad. „Tuleb tunnistada, et Jaanuse jaoks on tegemist suure ja palju elevust tekitava üllatusega, mis teeb tuju heaks nii asjaosalistel endil kui ka televaatajatel,“ kinnitab Sarapuu.

Jõulumeeleolu jagub alanud TV3-nädalasse veelgi. Juba reedel kell 20.00 on eetris uus lusti, muusika ja maitsvate roogadega heategevuslik erisaade „Joel Ostrati suur jõuluõhtusöök 2020“.  Neljapäeval kell 20.00 rõõmustab filmisõpru „Üksinda kodus 4“ ning laupäeval kell 19.30 tele-esilinastub animafilm „Lumekuninganna II: Elsa ja Anna uued seiklused“ ja hilisõhtul romantiline komöödia „Talveromanss“ jpm.

Lisaks saavad tänavuselgi jõuluajal nutikad väikesed nuputajad end proovile panna jõulumõistatusega, mida kutsub lahendama Jänku-Juss. Igal õhtul on veebilehel www.uudised.ee üleval uus põnevate vastusevariantidega jõulumõistatus, millele õigesti vastanute vahel läheb loosi uhke auhind. 

„Duubli“ kingipaki sisu on nii magus, põnev, üllatav kui ka tervislik, sest selle eest hoolitsevad TV3, Euroapteek, Valio, Maiasmokk ja Nordmel. Päkapikke sõidutab SEAT Topautost.

Kommentaarid puuduvad