TV3 Grupp ja The Walt Disney Company Nordic and Baltic alustasid koostööd

uudised.ee

Baltikumi juhtiv meediakontsern TV3 Grupp ja The Walt Disney Company Nordic and Baltic alustasid sisu osas koostööd. TV3 Grupi voogedastusteenus Go3 ja tasuline telekanal TV3 Film said eksklusiivse võimaluse näidata uusimaid Disney, Pixari, Marveli, Lucasfilmi ja 20th Century Studios teoseid Balti regioonis.

Alates 2020. aasta jõuludest on Go3 ja TV3 Filmi klientidel Eestis, Lätis ja Leedus võimalik nautida suurimaid kassahitte Disney stuudiotelt nagu The Walt Disney Studios, Walt Disney Animation ja Pixar, samuti ka Marvel, Lucasfilm ja 20th Century Studio. Muuhulgas näeme ka hinnatud rahvalemmikuid nagu “Tasujad: lõppmäng”, “Lõvikuningas” (2019), “Lumekuninganna II: Elsa ja Anna uued seiklused“, „Lelulugu 4“, „Kapten Marvel“, „Maskeeritud spioonid“, „X-mehed: Tume Fööniks“ ja palju muud.

Jõulutraditsioone ei unusta ka TV3 Grupi vabalevi kanalid: 21. pühade hooaega järjest kutsub TV3 peresid kogu Baltikumis kaasa elama Kevini “Üksinda kodus” seiklustele.

TV3 Grupi tegevjuht Christian Anting: “Meil on väga hea meel, et saame tuua Disney maagia oma klientideni kogu Baltikumis. Nii ühendame maailma parimad lood ainulaadse vaatajakogemusega.”

Hans van Rjin, The Walt Disney Company Nordic and Baltic piirkondlik juht lisas: “Meil on väga hea meel selle mitut platvormi hõlmava sisualase koostöö üle TV3 Grupiga nende turuliidritest teenuste Go3 ja TV3 Film jaoks. Koos loodame tuua regiooni publikuni nii uhiuusi teoseid meie maailmakuulsatest stuudiotest kui ka armastatud ajatuid hitte. Lastele, fännidele, täiskasvanutele, peredele ja kõigile teistele igal seadmel ja igal ajal.”

Kommentaarid puuduvad