Tuuli-Ann oma esimesest otse-eetri kogemusest: ma ei suutnud päeva jooksul raasugi süüa!

uudised.ee

Esmaspäeval tegi TV3 reporter Tuuli-Ann Freienthal oma esimesese otse-eetri debüüdi, juhtides "Duublit" täiesti üksinda. "Pabina osas ütlen nii palju, et ma ei suutnud terve päeva jooksul raasugi süüa, jõin pooletunnise saate jooksul ära vist ca liitri vett," meenutab Tuuli-Ann oma täiesti esimest kogemust.

"“Seitsmeste uudiste” ankur ja ühtlasi ka “Duubli” peatoimetaja Mart Mardisalu küsis enne saadet mu pulssi, mis oli sel hetkel 101, mille peale ta ütles naljatlemisi, et kui üle 110 läheb, siis ei saagi eetrisse lasta. Ma aruka ja enesekindla tüdrukuna ei maininud talle, et 10 minutit hiljem oli pulss juba 131,“ naerab Tuuli-Ann.

Palju abi ja tuge sai ta saate toimetaja Deisi Helemäe-Sarvelt. „See kogemus kinnitas minu jaoks veel enam - telesaate tegemine on meeletu tiimitöö,“ on Tuuli-Ann tänulik.

Otse-eetris võib tihtipeale aga tulla ette ka viperusi ja nii läks ka Tuuli-Annil. „Nagu otsesaatele kohane, siis ikka võib eelnevate saadete lõpuaja nihkumisel toimuda jooksvalt muutuseid. Aga otse-saates peabki mõnikord midagi juhtuma, sest just see on televaatajale kinnitus, et tõepoolest on kõik otse,“ räägib ta.

Artikkel refereeritud Kroonikast.

Kommentaarid puuduvad