Keili Sükijainen: tänavused „Inglite aja“ lood on liigutavad ja karmid…

uudised.ee

Täna õhtul jõuab TV3 vaatajateni heategevussaade „Inglite aeg“, mis annab võimaluse toetada viit Eestimaa peret, kes omal jõul eluraskustest üle ei saa. Saatejuht ja toimetaja Keili Sükijainen tunnistab, et kõik lood on liigutavad ja sel aastal eriti tõsised. 

„Ma ei mäleta aastat, mil „Inglite aja“ saates oleks korraga olnud nii palju karme lugusid,“ tunnistas ta Star FM Hommikuprogrammi intervjuus. „Lood on tõsised ja eriti just need, kus abi vajavad väga raskelt haiged inimesed. Loodan südamest, et vaatajatele lähevad need lood korda ning üheskoos leiame võimaluse abivajajaid toetada, hoolimata sellest, et keeruline aasta on olnud meil kõigil,“ lisas ta.

Tänavune „Inglite aeg“ annab võimaluse toetada hiiglasliku jala varjus elavat Merlinit, haruldase geenirikkega väikest Gertu-Liinat, nahahaigusega noorteadlast Nataljat, ratastoolis koolipoissi Karl-Hermanit ning sünnitraumaga väikest Jete-Liseed.

Juba on avatud annetustelefonid, millele saab toetuseks helistada kuni 28.detsembrini: 9007011 - 5 EUR; 9007012 - 10 EUR; 9007013 - 25 EUR.

„Inglite aeg“ on TV3s täna kell 20.00.

 

Esimesena on avalikkuse ees MERLINI LUGU:

 

Kommentaarid puuduvad