TV3 tele-esilinastus viib Fred Jüssi erakordsesse maailma!

uudised.ee

Juba homme jõuab TV3 vaatajate ette uus kodumaine dokumentaalfilm „Fred Jüssi. Olemise ilu“. Armastatud loodusfilosoofi lugu muudab jõuluaja veelgi erilisemaks.

Dokumentaalfilmis „Fred Jüssi. Olemise ilu“ (Eesti 2020) jõuab hinnatud loodusfilosoofi erakordne maailm esimest korda teleekraanidele. Praeguses maailmas räägitakse palju edukusest ja töörabamisest, see film on aga viljakast mittemidagitegemisest. Laiskuse ja jõudeelu kiituseks. Hümn aeglasele elule. Kulgedes mööda looduse salaradu, vaadates tundide kaupa rändavaid pilvi ja vajudes lõkkesuitsu magusasse embusse, jäävad meist kaugele maha linnakära ja majanduskasv. Lavastaja: Jaan Tootsen „Fred Jüssi. Olemise ilu“ tele-esilinastub TV3s homme kell 20.00.

Jõululaupäeval, 24.12, on TV3 filmiprogrammis kaks tele-esilinastust: kell 10.30 animafilm „Grinch“ ning kell 17.20 seikluslik koguperefilm „Pähklipurja ja neli kuningriiki“. Lisaks on jõululaupäeval kavas ka animafilm „Olafi ja lumekuninganna talveseiklus“, „Paddingtoni seiklused 2“, „Jääaeg: jõulueri – mammuti jõulud“, „Üksinda kodus 5“ ning alguse saab ka traditsiooniline nn Visa hinge-maraton, sest kell 21.30 on eetris „Visa hing“ esimene film.

Esimesel jõulupühal, 25.12, kell 16.45 tele-esilinastub animafilm „Lõvikuningas“; lisaks on eetris „Jääkaru Norm“, „Hüvasti, Christopher Robin“, „Visa hing 2“.

Teisel jõulupühal, 26.12, kell 16.45 tele-esilinastub „Mary Poppins tuleb tagasi“. Lisaks on eetris „Karupoeg Puhh“, „Jääaeg“ ning hilisõhtul tele-esilinastub romantiline komöödia „Armastus nagu Ameerika mäed“.

Pühapäeval, 27.12, on animafilmide ja komöödiatele lisaks kell 21.30 fännide ees „Visa hing 3“.

Kommentaarid puuduvad