Algab põnev NBA 75. hooaeg

uudised.ee

Kas Los Angeles Lakers suudab tiitlit kaitsta? Kellest saab kõige väärtuslikum mängija? Kuidas läheb meie lähinaabritel NBA-s? Nendele ja paljudele teistele küsimustele saame vastuse täna õhtul algaval NBA 75. hooajal.

Fännid saavad sel hooajal näha mitmeid korvpalli superstaare: LeBron James, Anthony Davis, Giannis Antetokounmpo, Luka Doncic, James Harden, Kawhi Leonard, Zion Williamson, Jason Tatum, Nikola Jokic, Damian Lillard, Jimmy Butler, Russell Westbrook, Stephen Curry, Kevin Durant ja teised.

Kevin Durant naases pärast pikka pausi. Kas koos Kyrie Irvinguga suudavad nad Brooklyn Netsi uutesse kõrgustesse viia? Meeskonna uueks treeneriks sai liiga legend Steve Nash.

Duranti endine meeskonnakaaslane Russell Westbrook läks Houston Rocketsist Washington Wizardsisse ja endine Wizardsi staar John Wall liikus Houstonisse.

Enamik korvpallieksperte usub, et Los Angeles Lakers suudab tulla tiitlivõitjaks teist aastat järjest. Nad on kinnitanud pikaajalised lepingud Anthony Davise ja LeBron Jamesiga ning lisasid oma ridadesse ka tugeva tagamängija Dennis Schroderi ja kogenud veterani Marc Gasoli.

Sel hooajal peaks Lakersi suurimad rivaalid olema Los Angeles Clippers, Denver Nuggets, Milwaukee Bucks, Boston Celtics, Brooklyn Nets ja Miami Heat. Viimane neist jõudis eelmisel hooajal mõnevõrra ootamatult NBA finaali.

Kui Milwaukee Bucksi staar Giannis Antetokounmpo võidab kõige väärtuslikuma mängija tiitli kolmandat aastat järjest, siis oleks ta neljas mees ajaloos, kes seda suutnud. Kolm eelnevat on liiga legendid Bill Russell, Wilt Chamberlain ja Larry Bird. Sloveenia täht Luka Doncic on samuti MVP tiitli pretendent. Kui ta seda sel aastal suudab, saaks temast NBA ajaloo noorim selle tiitli võitja!

Meie lähinaabritest mängib NBA-s neli lätlast ja neli leedukat. Kristaps Porzingis esindab Dallas Mavericksi, Davis Bertans ja Anžejs Pasečniks Washington Wizardsit ning Rodions Kurucs Brooklyn Netsi. Leedukas Domantas Sabonis mängib Indiana Pacersis, Jonas Valančiūnas Memphis Grizzliesis, Ignas Brazdeikis New York Knicksis ja Deividas Sirvydis Detroit Pistonsi ridades.

Maailma tugevaima korvpalliliiga kohtumisi kannavad ka sel hooajal üle telekanalid TV3 Sport, TV3 Sport 2 ja TV6 ning voogedastusteenus Go3. 23. – 28. detsembrini kantakse üle 12 NBA mängu.

Ülekannete ajakava:

23. detsember

2:00 Warriors - Nets (TV3 Sport, Go3);

5:00 Clippers - Lakers (TV3 Sport, Go3);

24. detsember

2:30 Bucks - Celtics (TV3 Sport, Go3),

5:30 Mavericks - Suns (TV3 Sport, Go3);

25. detsember

19:00 Pelicans - Heat (TV3 Sport, Go3),

21:30 Warriors - Bucks (TV3 Sport 2, Go3);

26. detsember

0:00 Nets - Celtics (TV3 Sport, Go3),

3:00 Mavericks - Lakers (TV3 Sport 2, Go3),

5:30 Clippers - Nuggets (TV3 Sport, Go3);

27. detsember

0:00 Hawks - Grizzlies (TV6, Go3),

5:00 Rockets - Trail Blazers (TV3 Sport, Go3);

 

28. detsember

2:00 Spurs - Pelicans (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad