Täna
28. jaan
-3...1
-5...0
Homme
29. jaan
-4...-1
-12...-3

TV3

Henrik Normann ootab „Edekabelit“, kus säravad nii maski-, seksi- kui ka jutusaadete staarid!

15:30 30. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Aastavahetuse teleprogrammi absoluutne tipphetk on TV3 „Edekabel“, mille kangelane Henrik Normann on pakkumas parimat paroodiat, naerutades tänavugi vaatajaid värvikateks staarideks kehastumisega.

„Tänavune „Edekabel“ toob kindlasti üllatusi ning on tore, et olen seekord kodune ja saan seda ka ise täpselt eetri ajal telekast vaadata. Saatest käivad läbi maskisaate detektiivid ja üks väga eriline osaleja, Marko Reikop, Maire Aunaste, Katrin Lust, „OP“ tegijad ja veel palju põnevaid inimesi. Näiteks täiesti uus roll on mul Epp Kärsinina,“ rääkis Normann Star FM Hommikuprogrammis.

TV3 aastavahetuse meeleolu juhatab juba täna kell 19.10 sisse erisaade „Seitsmeste aastalõpp“. Aasta viimase päeva lööb kell 21.00, 23.15 ja 00.00 särama Kristjan Jõekalda ja Teet Margna suurejooneline mitmeosaline erisaade „Kaks kanget. Suur aastavahetusshow!“, vaimukat paroodiat ja head nalja lisavad Hendrik Normanni värsked rollid kell 22.30 „Edekabelis“, müstilisi ennustusi ja tulevikupilte nõidade ja selgeltnägijate vahendusel jagab kell 20.00 algav „Mida toob aasta 2021?“, lisaks saab kell 19.00 nautida erisaadet rahva suure lemmiku „Maskis laulja“ kahe hooaja parimatest esitustest.

Tele-esilinastub seiklusfilm „Ajalõhe“ ning taas saab rõõmu tunda erisaatest „Papad mammad: Suur aastalõpu mõõduvõtt“. Pärast traditsioonilist presidendi uusaastatervitust loob tuju „Curly Stringsi Simman lauluväljakul“. Uue aasta esimesel päeval on taas vaatajate ees legendaarne komöödia „Prints Zamundast“ ning armastatud „Mamma Mia! Siit me tuleme taas“; tele-esilinastuvad Disney koguperfim „Dumbo“, animafilm „Autod 3“ ning 1.jaanuari õhtul on eetris „Vikinglotto aastaloos 2021“.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!