PWR aasta võitja nublu: teeb südame soojaks, et kuulajad uut kraami ikka ja jälle lahkesti vastu võtavad!

uudised.ee

Power Hit Radio 2020. aasta TOP40 edetabeli võitjaks hääletasid kuulajad juba kolmandat aastat järjest nublu, kes tegi koos põhjanaabri Mikael Gabrieliga laulu „Universum". 

Power Hit Radio paneb kuulajate abiga iga aasta lõpus kokku TOP40 edetabeli, kuhu jõuavad 40 parimat kodumaist ja välismaist lugu. Detsembrikuu jooksul toimunud hääletuse tulemusel kuulutati aasta viimasel päeval otse raadioeetris, et PWRTOP40 edetabeli esikoha pälvis nublu. Juba kolmandat korda aasta lemmikuks hääletatud muusik tänas nii fänne kui ka Power Hit Radio tegijaid: „Teeb südame soojaks, et kuulajad uut kraami ikka ja jälle lahkesti vastu võtavad! Aitäh hääletajatele ja aitäh Poweri perele!“

Power Hit Radio turunduse projektijuhi Triinu Talviste sõnul jõudis sel aastal PWRTOP40 edetabelisse väga palju kodumaiseid lugusid. „Näiteks edetabeli esikolmikusse kuulusid vaid kodumaised lood, mis on väga äge! Eriti märkimisväärne on see, et meie kohalik artist nublu on juba kolmandat aastat võitnud PWRTOP40 edetabeli esikoha. See on juba erakordne saavutus!“ Triinu Talviste tõdes ka, et isegi väga värsked lood võivad aasta edetabelis kõrgele positsioonile jõuda. „Näiteks nublu uuelt albumilt „Café Kosmos" jõudis vaid mõne nädala eest välja antud lugu „Paraadna“ 20.kohale,“ lisas ta. „Paraadna“ edu rõõmustas ka nublut: „Jällegi meeldiv üllatus! Seda enam, et „Paraadna” pole võib-olla klassikaline Power Hit Radio saundiga lugu. Aga kui pundis sellised talendid nagu Raul Ojamaa ja Gameboy Tetris, siis on kõik võimalik!“

Triinu Talviste tunnistab, et kuna PWRTOP40 edetabelis oli tihe rebimine, jäid mitmedki väga head välismaised ja kodumaised lood napilt edetabelist välja.

„Suur aitäh kõikidele hääletajatele, keda oli mitmetes tuhandetes! Jääme põnevusega ootama, mida toob aasta 2021!“ ütles Talviste.

Vaata Power Hit Radio TOP40 edetabelit SIIT!

 

Kommentaarid puuduvad