Väikelapse isa on murest murtud – tuntud ettevõttest tellitud seadmed ei tööta ja paigaldus jätab soovida

uudised.ee

Rasmus on noor väikelapse isa, kes ehitab Veskimöldresse uut kodu. Tuntud ettevõttest tellitud seadmed ei tööta nii nagu lubatud ja ka paigaldus jätab soovida. Marek Lindmaa ja saade „Sotid selgeks“ tulevad täna õhtul Rasmusele appi. 

Rasmus tellis kütte ja soojaveelahenduse Bestair OÜst. Küttelahendus sai paigaldatud, kuid selgus, et sooja vett tuleb vaid 150 liitri jagu – lubatud oli 300 liitrit tulist vett. Sellele murele juhtis Rasmus tähelepanu ning andis mitmeid kordi teada ka Bestairile, kelle juurest lahendus ja seadmed telliti. Lisaks ebapiisavale soojale veele ei ole peremees rahul ka seadmete paigaldusega ja akumulatsioonipaagi kinnitusega seinale. Lisaks kurdab Rasmus, et uuepõlvkonna maasoojuspumba peale on paigaldatud õhutuskraan ning et sellest tulev vesi ei tilguks pumba peale, pani peremees selle alla ämbri, et hoida ära pumbale tekkivaid veekahjustusi.

Marek Lindmaa võtab ühendust Bestair OÜga, kuid kas Rasmuse mured leiavad lahenduse? Rohkem näed juba täna kell 20.00 algavas saates „Sotid selgeks“ TV3 ekraanil.

Kommentaarid puuduvad