Kas Manchester City ja Arsenali võiduseeriad saavad lõpu?

uudised.ee

Brighton läheb sel nädalal vastamisi Manchester City ja Crystal Palace Arsenaliga. Nii City kui ka Arsenal on mõlemad võitnud kolm matši järjest.

Manchester City on 15 matšiga kogunud 29 punkti ning on sellega tabeli viiendal kohal. City võiks isegi koha võrra kõrgemal olla, sest on kaotanud vähem mänge kui samade punktidega neljandal kohal olev Tottenham Hotspur, kuid viimane on maha pidanud ühe kohtumise rohkem.

Tabelit juhivad võrdselt 33 punktiga Liverpool ja Manchester United. Liverpool on mänginud 17 korda ja United 16. Kolmandal kohal on 17 matšiga 32 punkti kogunud Leicester City.

Manchester City pole kaotanud juba seitse mängu järjest – viis võitu ja kaks viiki. Brighton seevastu pole võidurõõmu saanud maitsta juba kaheksa mängu. Viimasel on ette näidata kaks võitu, kaheksa viiki ja seitse kaotust. 17 mängu järel on nad 14 punktiga 17. kohal.

Londoni Arsenal on praegu hoos. Nad alustasid hooaega traagiliselt, kuid on nüüd hüpanud 11. kohale. Viimase kolme mänguga on nad löönud kaheksa väravat ja 17 mängu järel on neil 23 punkti. Arsenal kohtub neljapäeval Londonis Crystal Palace’iga. Viimasel on vaid üks punkt vähem ning asub tabelis 14. kohal.

Tottenham Hotspur üritab kolmapäeval alistada Birminghami Aston Villa, mis on 15 mängu järel 26 punktiga kaheksandal kohal. Tottenham Hotspur murdis eelmises voorus neli mängu kestnud ebaõnne kui alistas 3-0 Leeds Unitedi.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad teisipäevast neljapäevani üle neli Inglise kõrgliiga mängu.

Ülekannete ajakava:

12. jaanuar

22:05 Wolverhampton - Everton (TV3 Sport 2, Go3);

13. jaanuar

19.50 Manchester City - Brighton (TV3 Sport 2, Go3),

22:05 Aston Villa - Tottenham Hostpur (TV3 Sport, Go3);

14. jaanuar

21.50 Arsenal - Crystal Palace (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad