TV3 uues kodumaises tõsielusarjas tuleb kalorite eest maksta! 

uudised.ee

TV3 uues emotsionaalses ja riukalikus tõsielusarjas „Kallid kalorid“ langetatakse kaalu ning õpitakse toidukiusatustega võitlema tänu ekstreemsele nipile – igal ahvatlusel on sõna otseses mõttes kõrge hind!

Sarjas „Kallid kalorid“ osalevad kaheksa tavalist Eesti inimest, kes otsustavad oma elu alatiseks muuta ja kaalus alla võtta. Kuna nad teavad hästi, et üksi üritada on keeruline, hakatakse kaalu langetama koos tugigrupiga. Võrtsjärve lähistel kaunis turismitalus ootab neid toitumisnõustaja Erik Orgu juhtimisel suvine treeninglaager, kus uut elu õppida. Osalejatele üllatuseks on laagris kesksel kohal aga hoopis suur ahvatluste kapp - külmik täis magusaid, rasvaseid ja promillidega kiusatusi. Selle ümber hakkabki trall käima, sest iga amps ja lonks sellest kapist maksab hingehinda, mis arvutatakse maha saate auhinnarahast. Kes julgeb kapist siidri võtta, teades, et see maksab 200 eurot ja vähendab võidusummat? 

Mis hakkab juhtuma? Kes murdub? Kes kirgastub? Kas sellest kõigest ka kasu on? Milliseks kujuneb auhinnasumma? Küsimustele saab vastused sarjas "Kallid kalorid", mis annab võimaluse kaasa elada osalejate rõõmudele ja läbielamistele ning nii mõndagi kõrva taha panna. 

„Kallid kalorid“ alustab TV3s kolmapäeval, 20.jaanuaril kell 21.30.

Kommentaarid puuduvad