Maire Aunaste tütar Elis on taas teleekraanil ja otsib õnnevalemit

uudised.ee

Vabakutseline ajakirjanik ja Maire Aunaste tütar Elis Seppius naasis pärast pikka telepausi taas ekraanile asudes juhtima TV3 uut saatesarja „Õnnelabor“, kus lotovõitjad, eksperdid ja teadusuuringud aitavad mõista, kuidas leida teed õnneni.

Kui uurida Eliselt, mis on tema enda isiklik õnnevalem, siis ütleb ta, et on aastaid tegelenud sellega, et saada aina rohkem iseendaks. “Vapustav kui palju takistusi olin endale selleks teele veeretanud! Öelda endale jah ja kõigile segavatele faktoritele ei- see on elutöö, mis jätkub, aga olen juba täna õnnelik. Reaalsetest sammudest suurim on ehk see, et kolisime perega maale elama. Piltlikult öeldes- mul on plaanis kasvatada endale nii juured kui sarved, sest nii ma olen kõige õnnelikum.”

Refereeritud Kroonikast.

Saate “Õnnelabor” 1. osa saad järele vaadata SIIT!

Kommentaarid puuduvad